sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Sunny day :)

Ce poţi face într-o dimineaţă de sâmbătă (liberă), înconjurată de frig şi zăpadă? Foarte simplu: faci ordine în casă!!!  :) ... ceea ce am şi prestat... şi, ca de fiecare dată, găsesc lucruri  "puse bine" la ultima curăţenie generală.
vinovatul cu pricina  :)
 Luna trecută am cumpărat multe cadouri, ca toţi, de altfel, şi... plăcut impresioantă de un album abia apărut (şi deja dăruit), mi l-am cumpărat (şi mie). Se pare că în zăpăceala acelor zile am primit şi o scrisoare pe care am pus-o în album, să nu o pierd, dar... bineînţeles am uitat de ea. Până astăzi, când m-am gândit să mă uit şi eu în albumul respectiv, nu!?! Şi.. ce găsesc? O bucurie!!!!
O felicitare de sărbători de la Meeha Meeha!
Mulţumesc mult, Miha! Mi-ai făcut o imensă bucurie! Nici nu ştii...  :)
...  iertare că am fost atât de împrăştiată ....  :(   Te-mbrăţişez cu mare drag!  Sper să ne şi întâlnim într-o zi...
Şi asta nu este tot. În plic era şi un semn de carte, făcut de Meeha.

Şi când mă gândesc că toată perioada sărbătorilor am oftat după astfel de scrisori!!!!
În concluzie, la mine au venit iar sărbătorile de iarnă, măcar pentru o zi!   Cu tot cu zăpadă!  :)  La mulţi ani, bucuroşi şi luminoşi!

4 comentarii:

  1. SI la noi a venit zapada, vezi ce frumos e sa descoperi acum cand e si zapada ceva atat de frumos de la o prietena draga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am inceput curatenia,ca era o vreme frumoasa si neobisnuita de iarna.Azi aproape am terminat.Tu,ai facut invers.Ca un copil,abia asteptam zapada.Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. esti o norocoasa pentru ca nu exista un anotimp al cadourilor :)

    RăspundețiȘtergere