marți, 15 octombrie 2013

Ce bine că eşti!

pentru melomanii de marţi
"...iată-mă nevoit de-a mă băga puţin în seamă. Şi pentru că-mi este foarte greu a vorbi de mine însumi, am să încerc un autoportret, o schiţă la prima mână. Un greco-machedon, brăilean de meserie, locuitor al plaiului mioritic. Artist în viaţă, muzician, umil slujitor al celor ce m-ascultă. În timpul liber - un civil ca oricare altul, slăşluind cuminte, pe lângă casa omului. Cititor de presă şi telespectator de ştiri, optimist incurabil uneori, altruist peste măsură alteori, încăpăţânat din cale-afară mai tot timpul. Mi s-a mai spus Elefantis, Grecu’, Dom’ Preşedinte, Tătăielu’ sau Protuberanţă scenică (asta-i a lui Andrieş!). Şi ce dacă? Mă bucur ca un copil când sunt băgat în seamă, iubit, răsfăţat, alintat. Deşi cred în mine şi în ceea ce fac, uneori mă consider mult prea artist pentru un civil de rând iar alteori, prea civil pentru un artist. E războiul gemenilor din mine. Habar n-am şi nici măcar nu mă interesează cine va ieşi învingător. În rest sunet, lumini, paiete, sclipici, autografe, fani, orgolii, modestii, trăiri, falsităţi, nisip, apă, vânt… Va pup!"
Nicu Alifantis 

9 comentarii:

  1. Imi place melodia, imi place artistul, imi plac imaginile care se deruleaza in videoclip in speciai imaginea ci picaturile da apa . E toamna si ploua azi.
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea ma omoram eu cu cititul poeziilor in scoala, dar asta chiar mi-a placut! Si interpretarea lui Nicu Alifantis e foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Il ascult mereu cu aceeasi placere si bucurie! O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar! Ce bine ca exista Nicu Alifantis...inca! Imi place nostalgia din melodiile sale.

    RăspundețiȘtergere
  5. O placere sa reascult piesa!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place Alifantis ,reascult cu mare placere!
    O zi asa cum iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine ca...te-ai gandit la melodia asta! Nu stiam ca mi-e dor de ea!:)

    O seara frumoasa!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. Stii ca pentru maestrul Alifantis am o stima adanca. Nu doar ca artist il apreciez ci si ca om...ceea ce nu-i putin lucru. Te pup :)

    RăspundețiȘtergere