sâmbătă, 9 august 2014

O nouă filă de jurnal

... din jurnalul unei femei simple
Astăzi.... 9 august 2014, ora 15,00 
Afară... este caaaald. Abia m-am întors acasă şi sunt epuizată. M-a mai înviorat puţin duşul, dar încă mă simt deshidratată.
Mă gândesc ... să dorm puţin. Măcar jumătate de oră, să-mi revin.
Locurile de unde învăţ ... dintr-un cuvânt, pe care deşi l-am rostit de mii de ori poate în viaţa mea, nu i-am pătruns cu adevărat până acum bogăţia de sens.
Sunt recunoscătoare pentru ... toate momentele frumoase petrecute săptămâna aceasta.
Dinspre bucătărie ... încep roadele să sfârâie: vinetele şi ardeii... mmmmmm.... adorabil miros!
Sunt îmbrăcată cu ...  o rochiţă uşoară de vară, de plajă de fapt.
Citesc ... Se întorc morţii acasă, de Cornel Ctin Ciomâzgă. N-am avut timp pentru ea până acum.
Ceea ce aştept (sper) ...  să fie totul curat în casă şi mâncarea făcută când mă trezesc  :)  Nu se va întâmpla, nu?  :(
Ce mai meşteresc ...  dragele mele, cred că voi renunţa la rubrica aceasta, pentru că devine neplăcut pentru mine  :(  De prea mult timp răspunsul meu este constant nimic.  :(
Ascult ... ortodoxradio.
În casă ... mai am multe de rânduit după gustul meu, dar nu-i grabă. Când îmi respect ritmul interior, tare bine îmi este. Şi parcă toate îmi zâmbesc, recunoscătoare fiind că nu le-am agresat. Şi parcă se aşează altfel şi se simte altfel. Nu vi se pare?  
Unul dintre lucrurile mele preferate ... tarta cu zmeură. Este atât de răcoroasă! Aş mânca toată ziua... 
Unele planuri pentru sfârşitul săptămânii ... concerul Alexandrei Uşurelu din seara aceasta, apoi somn. Până luni, dacă se poate.  :) 
Imaginea pe care m-am gândit să o împărtăşesc astăzi cu voi sper să vă transmită măcar puţină răcoare :)Weekend cât mai plăcut tuturor!  pupici

4 comentarii:

 1. Si eu as vrea ca toata mancarea sa fie gata...Cu curatenia poate te ajut..uite aici un articol util...http://367dezile.blogspot.ro/2014/07/cadoul-perfect-pentru-orice-femeie.html.Foarte frumoasa imaginea aleasa, sa speram ca la noi nu ploua...a tot plouat prin Oltenia! Pupici!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :) mulţumesc frumos, Ella.
   Ar fi un cadou minunat! pupici

   Ștergere
 2. Si daca nu ai tu un talent de a-mi linistii marea de ganduri....Multumesc! :)

  RăspundețiȘtergere