joi, 21 martie 2013

Marşul pentru viaţă 2013

  Marşul pentru Viaţă este un eveniment ce are loc simultan în mai multe oraşe din România  (25 anul acesta și 3 sate) şi are ca şi scop afirmarea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane, începând cu momentul concepţiei. De ce? Pentru ca viaţa are valoare!!

  În Bucureşti - evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 martie, de la ora 12.00 şi se va derula pe traseul Cercul Militar Naţional – Piaţa Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii – Parcul Izvor. (cu oprire la intrarea din parc care se află vizavi de Camera Deputaţilor)

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQAhaUA97OejTzlNnOyGkm4Yyj0EHZIfyt6_2CI-Dq_Es4vh2g-_A
      

         „Iubește-i pe amândoi! - Asumă, ajută, adoptă!” 
 Manifestul este o invitație la implicare în sprijinul femeilor însărcinate, care sunt constrânse să apeleze la avort din cauza indiferenței și a lipsei de ajutor, uneori chiar din partea celor apropiați.
  Mai multe informaţii găsiţi aici.

4 comentarii:

  1. O idee extraordinară! Sunt atâtea care trebuie făcute în sprijinul vieţii - darul minunat al lui Dumnezeu. Chiar şi aceşti paşi mici sunt deosebiţi de importanţi pentru sensibilizarea cât mai multor oameni.
    Îmi place nespus de mult poza!
    O noapte cât mai bună, Anastasia! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, Alex.
      În fiecare an s-au mai adăugat oraşe, poate, poate...

      Ștergere
  2. Nu stiu ce rezultat va avea, daca va avea... Sa dea Dumnezeu sa aiba!
    Referitor la adoptie insa...aici e o mare problema. Adoptia in Romania se face extrem de greu, cei mai multi amatori renunta cand vad care e cursul unui dosar. Din nefericire, in acest ritm de melc al adoptiilor, casele de copii se umplu de copii necajiti. Care pierd sansa de a fi luati in familii care sa le ofere un viitor. Pe langa acest mars cred ca organizatorii ar mai trebui sa se mobilizeze foarte serios si pentru a strange cateva sute de mii de semnaturi (500.000 parca) in vederea pornirii unei initiative legislative care sa schimbe ceva in domeniul adoptiei. O parere...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se zbat săracele ONG-uri, dar.. parcă nu le aude nimeni.
      Se fac demersuri pentru schimbarea legislaţiei, dar..

      Ștergere